فضای کانون ارزیابی شایستگی مدیران دانشگاه های علوم پزشکی قطب ۵ کشور در شیراز به بهره برداری رسید
کانون ارزیابی
: با حضور رییس توسعه مدیریت و تحول اداری وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، فضای کانون ارزیابی شایستگی مدیران دانشگاه های علوم پزشکی قطب پنچ کشور، در دانشگاه علوم پزشکی شیراز به بهره برداری رسید.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شیراز، رییس توسعه مدیریت و تحول اداری وزارت بهداشت در این آئین با اشاره به اهمیت کانون های ارزیابی مدیران گفت: نگاه ها باید برای ارزیابی مدیران، دلسوزانه و هوشمندانه باشد، زیرا نتیجه موفق و مطلوب آن در دستاوردها و عملکرد های مجموعه مشاهده می شود
دکتر «احمد جوانمرد» با اشاره به فعالیت هفت کانون ارزیابی مدیران در دانشگاه های قطب کشور، از برنامه ریزی برای توسعه این مراکز خبر داد و افزود: شایسته گزینی در انتخاب مدیران، جزء اولویت های کانون ارزیابی مدیران است و باید از ظرفیت ها و توانمندی های بالای افراد شایسته و دلسوز در مجموعه استفاده کرد.
این مقام مسوول در وزارت بهداشت با تاکید بر اهمیت انتقال تجربه دانش با هدف بهره مندی همگان از نتایج آن اظهار کرد: نگاه ویژه به حوزه مدیریت دانش، نتایج موثری را به همراه دارد؛ چرا که انتقال تجربیات در رشد افراد کمک کننده است.
دکتر جوانمرد در این برنامه از دکتر «سید ابوالفضل هاشمی اصل» معاون توسعه مدیریت و منابع دانشگاه به پاس توانمندی بالا، دغدغه مندی و مدیریت هوشمندانه و از دکتر «نرجس السادات نسبی» مدیر توسعه سازمان و تحول اداری دانشگاه و همکاران این مجموعه برای تلاش در مسیر رشد روزافزون عملکرد کانون ارزیابی مدیران قطب پنج کشور قدردانی کرد.
معاون توسعه مدیریت و منابع دانشگاه علوم پزشکی شیراز نیز گفت: با توجه به چالش های بسیاری که در حوزه سلامت وجود داشت، از ابتدای دولت سیزدهم، با تلاش مقام عالی وزارت بهداشت، تیم مدیریتی وزارت بهداشت و دانشگاه ها و دانشکده های علوم پزشکی کشور، نتایج بسیار مطلوبی در حوزه سلامت کشور به دست آمده است.
دکتر «سید ابوالفضل هاشمی اصل» افزود: طی بیش از دو سال از تاریخ ابلاغ بخشنامه اجرای کانون های ارزیابی، این کانون در شیراز در حال فعالیت بوده و تاکنون بیش از ۱۹۰ مدیر نظام سلامت در قطب پنج کشور را مورد ارزیابی قرار داده است.
او با بیان اهمیت چگونگی پیاده سازی مباحث مدیریتی در پیشبرد اهداف اضافه کرد: نیاز است در کنار ارزیابی شایستگی مدیران، موضوع تعالی مدیریت اسلامی را مدنظر قرار داد.
این مقام مسوول در دانشگاه علوم پزشکی شیراز ادامه داد: مدیریت صحیح در بحران کروناویروس، کشور را به یکی از پیشروترین و موفق ترین کشورهای دنیا در کنترل این بیماری و پوشش همگانی واکسیناسیون علیه این بیماری تبدیل کرده است و این امر نشانگر انتخاب و انتصاب مدیران شایسته است.
معاون توسعه مدیریت و منابع دانشگاه علوم پزشکی شیراز همچنین در خصوص ردیف های بودجه ای، کاهش مطالبات اساتید، پزشکان و کارکنان، پروژه های عمرانی، تعرفه های دولتی و خصوصی، تقویت اساتید تمام وقت، جذب اعتبارات، افتتاح بیمارستان و مراکز درمانی و بهداشتی توضیحاتی ارائه داد.
دکتر هاشمی اصل افزود: فضای کانون ارزیابی مدیران قطب پنج کشور، در خانه استاد مجتمع ولایت، با بودجه ای بالغ بر ۳۰ میلیارد ریال ساخته، تجهیز و به بهره برداری رسیده است.
مشاور رئیس دانشگاه علوم پزشکی شیراز در امور آموزشی و سرپرست مرکز سیاستگذاری و برنامه ریزی دانشگاه نیز در این برنامه گفت: دانشگاه های علوم پزشکی از نظر تعداد و گستردگی وظایف و منابع انسانی، به عنوان یکی از بزرگترین سازمان های دولتی محسوب می شوند.
دکتر «محسن رازقی» یکی از اهداف کانون های ارزیابی مدیران را شناسایی توانمندی کارکنان در قالب مدیران عنوان کرد و افزود: مدیران نقش راهبر را ایفا می کنند و توانمندی راهبران از نظر صلاحیت ها و شاخص های لازم، باید مورد توجه بیشتری قرار گیرد.
همچنین دکتر «نرجس السادات نسبی» مدیر توسعه سازمان و تحول اداری دانشگاه علوم پزشکی شیراز در این نشست ضمن ارائه گزارشی از کانون های برگزار شده در قطب پنج کشور گفت: پس از ابلاغ بخشنامه اجرای کانون های ارزیابی مدیران، تاکنون ۲۶ کانون ارزیابی شایستگی مدیران دانشگاه ها و دانشکده های قطب پنج برگزار شده است.
آیین بهره برداری از فضای کانون ارزیابی شایستگی مدیران دانشگاه های علوم پزشکی قطب پنج کشور، با حضور رییس توسعه مدیریت و تحول اداری وزارت بهداشت، معاون توسعه مدیریت و منابع دانشگاه، جمعی از مدیران ارشد دانشگاه علوم پزشکی شیراز و کلان منطقه پنج کشور برگزار شد.
نظر دهید