• 1403/05/06
نشست هم اندیشی مدیران بیمارستانهای شیراز در مرکز آموزشی درمانی خلیلی برگزار شد

نشست ماهانه مدیران بیمارستانهای شیراز با هدف هم گرایی ، هم اندیشی مدیران بیمارستان های شیراز در سالن کنفرانس مدیریت مرکزآموزشی درمانی خلیلی برگزار شد .

به گزارش روابط عمومی بیمارستان خلیلی ،دبیر مجمع مدیران بیمارستان های شیراز گفت:با هدف هم فکری و هم گرایی مدیران و با حضور مدیر توسعه سازمان و تحول اداری دانشگاه علوم پزشکی شیراز نشست هم اندیشی برگزار گردید .

در ادامه جلسه ،دکتر خسروی رئیس محترم مرکز آموزشی درمانی خلیلی ،ضمن حضور در جلسه و خوشامدگویی به مدیران ،درخصوص اهمیت اقتصاد سلامت و ضرورت نگهداشت و بروز رسانی تجهیزات سرمایه ای بیمارستان ها نکات ارزشمندی را بیان نمودند.«کاظم شعبانی» مدیر مرکز آموزشی درمانی خلیلی نیز گزارشی از عملکرد بیمارستان خلیلی در طی چند ماه اخیر ارائه نمودند‌.تشریح اقدامات ،ارزیابی مقایسه ای مراکز و فرآیند های مرتبط با مدیریت توسعه سازمان نیز از برنامه هایی بود که توسط خانم دکتر نسبی و جناب آقای گورکی کارشناس مسئول بهبود سیستم ها و روش ها در این جلسه انجام شد.

همچنین موضوعات مهمی همچون.مدیریت و کنترل مصرف حامل های انرژی،،بروز رسانی قیمت داروها و لوازم مصرفی پزشکی،تسریع در فرآیند دریافت و پرداخت اعتبارات دارویی،مدیریت درآمد واحدهای برون سپاری شده،تحلیل دقیق،مستمرو متعهدانه رضایت مندی مردم،کارکنان و اساتید ،نظارت علمی و شاخص مند بر واحدهای پشتیبانی و پیگیری جهت پرداخت مطالبات پرسنل و پزشکان و ارسال بموقع اسناد بیمه ای مورد بحث و هم اندیشی قرار گرفت.

• گروه خبری : گروه های مطالب,اخبار,اطلاعیه ها